تبلیغات
دنیای مجازی - دو ترفند خیلی مهم ضروری برای تلگرامی ها
» تعداد مطالب :
» تعداد نویسندگان :
» آخرین بروز رسانی :
» بازدید امروز : 5
» بازدید دیروز : 4
» بازدید این ماه : 41
» بازدید ماه قبل : 39
» بازدید کل : 108
» آخرین بازدید :

آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

اگه یکی تو گروه لفتمون داد چطوری دوباره به اون گروه برگردیم؟؟


 آموزش حذف حساب کاربری تلگرام

تلگــرام یک مسنجر قدرتمند، رایگان و برای گوشی های هوشمند می باشد که با تمرکز بر روی دو فاکتور مهم سرعت و امنیت بسیار بالا طراحی شده است. اما در صورتی که تصمیم بگیرید حساب کاربری خود را در تلگرام حذف کنید باید بدانید که گزینه حذف حساب کاربری به صورت پیشفرض در مسنجر تلگرام وجود ندارد و برای حذف حساب خود باید ابتدا وارد سایت تلگرام شده و از طریق وب سایت اقدام به حذف حساب کاربری تلگرام خود کنید.


در مرحله ی اول با استفاده از آدرس زیر به قسمت حذف اکانت تلگرام مراجعه نمایید: my.telegram.org/deactivate

پس از ورود به وب سایت مانند تصویر زیر شماره موبایل خود را به همراه +۹۸ (کد ایران) وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید.

در این مرحله یک رمز عبور به مسنجر تلگرام شما ارسال می گردد که رمز مورد نظر را می بایست در کادر password مرحله ی بعد وارد کنید.

همانطور که در مرحله ی قبل اشاره کردیم، رمز عبور ارسال شده در مسنجر تلگرام خود را میبایست در کادر Password وارد کرده و سپس روی گزینه Sign inکلیک کنید. در مرحله ی بعد گزینه Done را انتخاب کنید.

در مرحله ی آخر یک پنجره برای شما باز خواهد شد که برای غیر فعال کردن اکانت تلگرام خود می بایست بر روی گزینه Yes, delete my account کلیک کنید. در صورت موفقیت امیز بودن عملیات حذف اکانت، با پیغام زیر مواجعه خواهید شد.

اگه یکی تو گروه لفتمون داد چطوری دوباره به اون گروه برگردیم؟؟


همونطور که میدونید در ورژن جدید تلگرام ،اگر کسی از یک گروه لفت بده دیگه نمیشه که به اون گروه برگردوندش چون تلگرام اینجوری فرض میکنه که شخص با میل خودش اون گروه رو ترک کرده و دیگه نمیخواد برگرده به گروه.

این موضوع ازاین جهت که اگر به گروه های ناخواسته add شدید با لفت دادن دیگه وارد اونا نشید خوبه .ولی حالا اگر یک نفر در یک گروه (مثلا دوستانه) حواسش نبود و اون گروه رو پاک کرد(به عبارتی لفت داد) ،حالا باید چیکار کرد؟

باید یه گروه دیگه ساخت و از اول همه اعضا رو اد کرد؟!؟

نه!!! لازم به این کار نیست.اگر یکی از اعضا تلگرام خودش رو پاک کنه و ورژن قدیمی رو ( مثلا 2.3) نصب کنه میتونه اون فرد رو به گروه دوباره اد کنه

شاید بگید که اگر تلگرامم رو پاک کنم همه چی میپره که ! ولی اینجوری نیست.همونطور که شاید بدونید اطلاعات تلگرام روی سرور ها ذخیره میشه و فقط در صورت Deactive یا غیر فعال کردن کامل تلگرام ،اطلاعات پاک میشه ولی اگر فقط خود نرم افزار تلگرام رو حذف کنید و دوباره نصب کنید همه چت هاتون بر میگرده!!!!!!!!!!!!





:: مرتبط با: ترفندهای کامپیوتر , فناوری , آموزش ,
:: برچسب‌ها: آموزش حذف حساب کاربری تلگرام , بازگرداندن اطلاعات پاک شده در تلگرام , گروه های لفت داده شده را باز گردانید , آموزش ترفند تلگرام , telegram ,
:: لینک های مرتبط: آموزش استفاده از فایل های نصبی XAPK اندروید , آمـوزش راه اندازی شبـکـه در Windows 7 , اشتراک گذاری فایل در ویندوز 7 ,
ن : وحید 88
ت : شنبه 26 دی 1394
تحلیل آمار سایت و وبلاگ
تبلیغات اینترنتی